Kastamonu Sel : Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler - Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.

Kastamonu Sel : Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler - Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,.

Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular!

Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ...
Son dakika: Bartın Sinop Kastamonu ve Samsun'da sel ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı:

Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.

Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Delta varyantının pençesindeki hindistan'dan inanılmaz görüntüler geldi. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı.

İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının.

Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı ...
Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı ... from icdn.tgrthaber.com.tr
Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Jun 08, 2021 · kastamonu'nun taşköprü ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,.

May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını.

Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde,. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: Jun 15, 2021 · i̇l il duyurdular! Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Kastamonu valisi avni çakır, ak parti kastamonu milletvekili metin çelik, chp kastamonu milletvekili hasan baltacı ile birlikte ailesi, yakınları ve köylüler.

Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı.

Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu - Haberler
Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu - Haberler from foto.haberler.com
Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Jun 14, 2021 · gözyaşları sel oldu. Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Hisarcık ilçesinde yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle hasanlar ve kabaklar köyleri arasındaki yol, kısmen trafiğe kapandı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi.

Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Yağışların trakya, orta karadeniz ve batı akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Jun 20, 2021 · kütahya'da öğleden sonra bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bazı yerleri su bastı. Edirne, tekirdağ, avrupa yakası başta olmak üzere i̇stanbul ile kastamonu ve sinop çevrelerinde, gece saatlerinde trakya. Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, marmara, ege, akdeniz ve i̇ç anadolu'nun batısı ile batı ve orta karadeniz sağanak yağışlı. Jun 15, 2021 · meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı: May 24, 2021 · bursa'nın karacabey ilçesinde yaşanan sel, içme suyu hatlarında da tahribata yol açarken, buski̇ ekipleri hatların onarımını kısa sürede yaparak bölge halkının susuz kalmamasını. Jul 02, 2021 · kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı meteoroloji, kastamonu, sinop ve çorum için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Jun 19, 2021 · kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu. İlçenin oymaağaçseki köyünde şükrü çetin idaresindeki 37 lh 701 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Mevsimsel muson yağmurlarının başlaması ile meydana gelen sel koronavirüsten ölenlerin mezarlarının. Jun 15, 2021 · kuvvetli sağanak yağmur var, sel ve su baskınına dikkat. Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış. Kastamonu için kuvvetli sağanak uyarısı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama